Παράσταση Κουκλοθέατρου με μεγάλες κούκλες REDICOLO «Ο κύκλος με την κούκλα»

Ο  ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ η πρώτη παράσταση του θιάσου επέστρεψε µε καινούργιες χειροποίητες τεράστιες κούκλες  

Ένα πλούσιο κορίτσι, η Λολίτα, πετάει την παλιά της κούκλα, αφού πρώτα την έχει καταστρέψει. Η φτωχή Πάκα την βρίσκει, την φροντίζει και την ξαναφτιάχνει µε όλη της την αγάπη. Μετά όµως, η Λολίτα θέλει την κούκλα της πίσω. Ποια από τις δύο θα πρέπει να πάρει τώρα την κούκλα; Ποιο είναι το δίκαιο; Πώς θα βρούµε ποια είναι η αληθινή µαµά της κούκλας; Με ένα σπουδαίο πείραµα!  

Μία παράσταση µε ζωντανή µουσική, αµεσότητα και εντυπωσιακά µεγάλες κούκλες, που φέρνει µε πολύ όµορφο και ποιητικό τρόπο το ζήτηµα της δικαιοσύνης στον κόσµο των παιδιών. 

Κείµενο: Αλφόνσο Σάστρε Σχεδιασµός και κατασκευή κουκλών:  Κουκλοθίασος REDICOLO Σκηνοθεσία: Κουκλοθίασος REDICOLO Παίζουν: Δέσποινα Καλπενίδου,  Γιάννης Μόµτσιος Μουσική: Δέσποινα Καλπενίδου,  Γιάννης Μόµτσιος 

Διάρκεια: 40 λεπτά Ηλικίες: 4-12 ετών

Ο Κουκλοθίασος REDICOLO πραγματοποιεί παραστάσεις µε µεγάλες χειροποίητες κούκλες και εντυπωσιακή τεχνοτροπία που συνδυάζουν το σύγχρονο κουκλοθέατρο µε το θέατρο.  

Μαριονέτες και κούκλες σε ανθρώπινο µέγεθος, γιγαντόκουκλες και θεατρικές µάσκες, µουσική και τραγούδι, αµεσότητα και διάδραση µε τα παιδιά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των παραστάσεων Redicolo. Το χιούµορ, τα παιδαγωγικά µηνύµατα, η ζωντάνια και η ενεργή συµµετοχή είναι τα στοιχεία που βιώνουν και παίρνουν µαζί τους τα παιδιά φεύγοντας από την παράσταση!  

Όλες οι κούκλες και τα σκηνικά είναι χειροποίητα από τον θίασο και έρχονται στο χώρο σας για µία µοναδική κουκλοθεατρική εµπειρία που θα µαγέψει µικρά και µεγάλα παιδιά! 

 

 

https://www.redicolo.com/video

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Τοποθεσία: Λιμένας
  • Σύλλογος: Κουκλοθέτρo REDICOLO
  • Ημερομηνία έναρξης: Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018
  • 'Ωρα: 19.00-21.00

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ