Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018 13:28

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

H Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Θάσου (ΔΗΚΕΘ) θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι το Σάββατο 25/8 και την Κυριακή 26/8 στις 20.00, στην Παναγία θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Απεικόνιση του χωριού Παναγία Θάσου στο χρόνο μέσα από το φωτογραφικό φακό», από το Λαογραφικό Σύλλογο Παναγίας «Βάκχος»

Μερικά στοιχεία για την εν λόγω εκδήλωση:

O Λαογραφικός Σύλλογος Παναγίας Θάσου «Βάκχος» διοργανώνει το Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Ιουλίου και ώρα 09.00μμ τη «Φωτογραφική Βόλτα Παναγίας». Πρόκειται για μια διήμερη φωτογραφική εκδήλωση όπου θα τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία του χωριού φωτογραφίες κυρίως από προηγούμενες δεκαετίες. Σκοπός της εκδήλωσης είναι οι επισκέπτες που κατακλύζουν το χωριό της Παναγίας να περπατήσουν στα «άγνωστα» στενά λιθόστρωτα δρομάκια του, σε ένα χωριό με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, με σχιστόλιθους στις στέγες, αρχοντικά, με μικρά ξύλινα μπαλκόνια, δίνοντας τους ταυτόχρονα τη δυνατότητα να γνωρίσουν την Παναγία μέσα από το πέρασμα του χρόνου

Οι επόμενες εκδηλώσεις των ΘΑΣΙΩΝ ΔΡΩΜΕΝΑ 2018 είναι οι:

1.       Σάββατο 8/9, στις 20.30, στο Θεατράκι του Θεαγένη, στο Λιμένα: 5η Συνάντηση Χορωδιών - Μικτή Χορωδία Δήμου Θάσου με Χορωδίες απ’ όλη την Ελλάδα, και πολιτιστικοί σύλλογοι, από τη Χορωδία της ΔΗΚΕΘ

2.       22/6-22/9, Δευτέρα – Παρασκευή 10.00-15.00 – Εργαστήριο γλύπτη Κώστα Λόβουλου, Λιμενάρια - Μαθήματα γλυπτικής μαρμάρου

3.       22/6-22/9, Δευτέρα – Παρασκευή 10.00-14.00 - Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Θάσου - Περιήγηση στο συνεταιρισμό & Ενημέρωση για την παραγωγή του γνωστού Θασίτικου μελιού

4.       22/6-22/9 – Δευτέρα - Παρασκευή – 10.00-14.00 - Ελαιοτριβείο SΟΤΙRELIS OLIVE OIL MILLS στην Παναγία Θάσου - Περιήγηση στο ελαιοτριβείο & Παρουσίαση βίντεο για την παραγωγή του γνωστού Θασίτικου ελαιόλαδου & Δοκιμή ελαιόλαδου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΤΡΙΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018